Restaurant
Hotel Biddinghuizen
Het restaurant
Comfortabele kamer
Comfort

Vriendinnenweekend met dagje Wellness in Biddinghuizen

Comfortabel, aangenaam en gastvrij, kom genieten van een gezellig Vriendinnenweekend in Biddinghuizen. Bij dit weekendje weg zit een dagje wellness bij De Zwaluwhoeve inbegrepen, zodat u samen met uw vriendinnen kunt ontspannen. Kom tot rust in de Polder en klets lekker bij met je beste vriendinnen.

Dit Vriendinnenweekend met dagje Wellness is inclusief:

  • 1 Overnachting in een comfortabele kamer
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gebruik sauna
  • Toegang tot het welnessresort (Zwaluwhoeve)
  • Gratis WI-FI
  • Gratis parkeren
  • Fiets- en wandelroutes

Prijzen:
Vanaf € 70 p.p. op basis van een 2-persoonskamer Comfort.
Vanaf € 100 p.p. op basis van een 1-persoonskamer comfort.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijzen voor dit 2-daagse Vriendinnenweekend met dagje Wellness zijn geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Zonnebank
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan
Familiekamers
Lift
Oplaadpunt
Fietsverhuur

Gastvrij overnachten in de Polder

Comfortabel, aangenaam en gastvrij, kom genieten van een gezellig Vriendinnenweekend in Biddinghuizen. Bij dit weekendje weg zit een dagje wellness bij De Zwaluwhoeve inbegrepen, zodat u lekker kunt ontspannen samen met uw vriendinnen. Kom tot rust in de Polder en klets lekker bij met je beste vriendinnen.

Comfortabele hotelkamers

Deze peachtige locatie beschikt over 24 comfortabele hotelkamers, 16 deluxe hotelkamers en een Familiekamer voor 6 personen.
Alle kamers beschikken over WI-FI.

  • De Comfortabele hotelkamers beschikken over: twin 2-persoonsbedden, een bureau, een zithoek, een televisie, een telefoon, een badkamer met douche, en een apart toilet.
  • De Deluxe hotelkamers zijn net iets luxer en ruimer en beschikken over: twin 2-persoonsbedden, een bureau, een zithoek, een televisie, een telefoon, een badkamer met bad & douche, een föhn en een apart toilet.
  • De Familiekamer beschikt over: en 2-persoons slaapkamer, een 4-persoons slaapkamer, een woonkamer, een zithoek, een televisie, een telefoon, een badkamer, een föhn, een koelkastje en een apart toilet.

Culinair restaurant

Iedere maand biedt het restaurant nieuwe specials aan. Van Sparerib Zondag tot aan Roast Chicken Friday naar het Mosselweekend. Voor ieder seizoen en gelegenheid worden er nieuwe specials bedacht door de chef en zijn team!

Onze partner

Algemeen

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor sportieve en gezellige activiteiten. Deze prachtige locatie is sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. Voor een familieweekend, actief groepsuitje of romantisch nachtje weg kunt u hier heerlijk vertoeven. Als u graag wilt fietsen in deze mooie omgeving kunt u uiteraard uw eigen fietsen meenemen, maar fietsen huren is ook mogelijk!

Kamers en Faciliteiten

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Zo sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. U kunt altijd rekenen op de inzet van de enthousiaste medewerkers.

Het hotel beschikt over 24 comfortabele kamers, 16 Deluxe kamers en een Familiekamer voor 6 personen.

Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige hotelbar, een prachtig restaurant, een 9-holes golfbaan, een leuk adventure park voor diverse activiteiten, een schietbaan en kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de sauna, de solarium en van het bubbelbad.

Het gehele hotel beschikt over gratis WI-FI.

De omgeving

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Activiteiten

Jong of oud, een grote of kleine groep. Deze locatie stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Alle activiteiten op één aaneengesloten locatie.

Omgeving

Flevoland

Flevoland is Nederlands jongste provincie en is geheel omringd door water. Vanaf de waterkant kunt u genieten van de watersport en op het land kunt u op Flevoland genieten van de prachtige vergezichten.

Biddinghuizen

Biddinghuizen is een plaats in de provincie Flevoland, het is de thuisbasis van Walibi Holland, een populair attractiepark. Naast Walibi Holland worden er in Biddinghuizen regelmatig festivals zoals Lowlands. Flevoland staat bekend om zijn polderlandschap, en Biddinghuizen ligt in de buurt van het Veluwemeer. De natuurlijke omgeving biedt mogelijkheden voor wandelingen, fietsen en watersportactiviteiten. Biddinghuizen herbergt ook Attractiepark FlevOnice, een park met onder andere een schaatsbaan. In de wintermaanden kunnen bezoekers hier genieten van schaatsplezier.

Uitjes met groepen maakt gebruik van cookies
Uitjes met groepen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Uitjes met groepen