Avond zoektocht naar de bever in de Biesbosch - Vaartocht en heerlijk diner

Bij deze avondtocht in de Biesbosch is inbegrepen:

  • Ontvangst met een kopje koffie, thee of fris
  • Rondvaart van 2,5 uur door de Aakvlaai in de Biesbosch
  • Tapas hapjes, inclusief 1 drankje
  • Heerlijk diner

 Prijs

  • Bij 8 personen is € 87,50 p.p.
  • Bij 6 personen is € 93,50 p.p.
  • Bij 4 personen is € 99,50 p.p.
  • Alle aan boord genuttigde alcoholische dranken dienen achteraf aan boord afgerekend te worden, met uitzondering van koffie, thee en frisdrank, deze zijn onbeperkt inbegrepen.

De prijs van deze avondtocht is geldig van 6 april tot en met 31 oktober 2022.

Avondtocht door de Biesbosch

Wij zijn gespecialiseerd in vaartochten als familie- of vriendenuitje in, met name, de Brabantse Biesbosch. Vanaf het water is de ideale plek om het Natuurpark de Biesbosch nog beter en mooier te ervaren. Laat u varen door de mooie wateren van de Biesbosch. Terwijl u geniet van een lekker drankje, ontdekt u diverse planten en mogelijk een vos, een ree, een vis- of zeearend, of de beroemdste bewoner, een bever!

Geniet van de Rust en Ruimte

Geniet van de stilte in de doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water, of maak een mooie zonsondergang mee. Wanneer de schemer invalt dan is de kans groot dat u de bever kunt zien. 

Tijdens deze tocht staat het natuurgebied en zijn bewoners natuurlijk centraal, maar ook een heerlijk diner mag niet ontbreken.

Vertrekpunt en Gratis parkeren

U vertrekt vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen. Parkeren is er gratis. Al varend, op onze mooie boot, een klassiek stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft, geniet u vervolgens van koffie of thee met een gebakje, lunch of diner met een drankje.

Onze partner

Genieten in de Biesbosch

Bent u op zoek naar een leuke en goede locatie voor een familie- of bedrijfsuitje? U wilt ontspannen een culinaire lunch of diner genieten? U wilt een unieke ervaring?
Dat kan allemaal bij Le Pecheur Vaartochten! Le Pecheur Vaartochten is gespecialiseerd in vaartochten als familie- of bedrijfsuitje in, met name, de Brabantse Biesbosch.

Vanaf het water is de ideale plek om het Natuurpark de Biesbosch nog beter en mooier te ervaren. Laat u varen door de mooie wateren van de Biesbosch en, terwijl u geniet van een lekker drankje, ontdekt u diverse planten en mogelijk een vos, een ree, een vis- of zeearend, of de beroemdste bewoner, een bever! Geniet van de stilte in de doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water,
of maak een mooie zonsop- of- ondergang mee. Daarnaast bestaat is er ook de mogelijkheid om het Biesboschmuseum te bezoeken of een van de vestingsteden als Willemstad, Heusden, Geertruidenberg of Woudrichem. Bij mooi weer bestaat de mogelijkheid om ergens voor anker te gaan. U kunt dan gebruik maken van ons sup-board (stand-up-paddling) of ervoor kiezen te gaan zwemmen. Le Pecheur kan ook ergens aanleggen vanwaar u dan een van de vele wandeltochten kunt ondernemen.
 

U vertrekt vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen. Parkeren is er gratis. Al varend, op Le Pecheur, een klassiek  stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft, geniet u vervolgens van koffie of thee met een gebakje, lunch of diner met een drankje.

Ook voor uw zakelijke bijeenkomst is Le Pecheur de ideale plek. Uw presentatie of vergadering kunt u in alle rust houden en krijgt een extra dimensie vanaf het water in de Biesbosch. Le Pecheur is uiteraard uitgerust met de benodigde faciliteiten voor uw zakelijke bijeenkomst, zoals wifi, flipover e.d..


Afhankelijk van wat uw wensen zijn, zoals bijvoorbeeld lunch, borrel-arrangement of een diner, hiervoor kunnen wij u een arrangement op maat samenstellen.